Op vrijdag 23 november organiseer ik voor ondernemers een ontbijtworkshop met als thema ‘Succesvol ondernemer door het inzetten van je sterke punten’.

Steeds meer publicaties en onderzoeken tonen aan dat werken op basis van sterke punten loont. Het gebruiken en ontwikkelen van persoonlijke kwaliteiten zorgt voor een betere motivatie, een groter zelfvertrouwen, meer werkplezier, voldoening en uiteindelijk betere prestaties. Weten wat jouw sterke punten zijn en deze verder ontwikkelen kan een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van je onderneming.

Tijdens de interactieve workshop ga je samen met andere ondernemers aan de slag om te ontdekken hoe het inzetten van sterke punten jou helpt bij succesvol ondernemerschap.

Concreet levert de workshop je het volgende op:

Je hebt inzicht in de theorie achter het inzetten van sterke punten.
Je kunt sterke punten inzetten voor jezelf, het aansturen van medewerkers en als instrument om verandering mogelijk te maken.
Je weet wat jou unieke talenten en sterke punten zijn op basis van het StrengthsFinder assessment.
Je kunt jouw unieke sterke punten verder ontwikkelen.
Praktische zaken:

De workshop duurt van 8.00 uur tot 12.00 uur.
We starten met een lekker ontbijt.
·Vooraf ontvang je twee huiswerkopdrachten.
De kosten bedragen €95 (excl. btw) inclusief de licentie voor het StrengthsFinder assessment.
Locatie

We zijn te gast in de sfeervolle rijks monumentale West-Friese stolpboerderij, de Blommenhof in Westwoud. Een prachtige vergaderlocatie in het hart van West Friesland.

De workshop is gebaseerd op aanpak van Marcus Buckingham. Zijn boek Ontdek je sterke punten is volgens Sheryl Sandberg (COO van Facebook) het beste business boek dat ze in jaren heeft gelezen.

Meld je nu aan voor deze interactieve workshop.


    Ja ik wil me graag inschrijven voor deze workshop.

    23 november ontbijtworkshop Succesvol ondernemen vanuit je sterke punten.