Samen met andere gedreven ondernemers maandelijks werken aan je doelstellingen en delen van ervaringen en kennis. Een van de succesfactoren om je doelstellingen te halen is deze te delen met vrienden, familie en collega’s. En door regelmatig aandacht te hebben voor je persoonlijke doelstellingen zorg je er ook voor dat je nieuw opgedane kennis en gedrag sneller eigen maakt.

Iedere bijeenkomst behandelen we theorie over persoonlijke ontwikkeling en staan we uitgebreid stil bij jouw doelstellingen en ervaringen van de afgelopen maand. Aan het eind van de bijeenkomst maak je afspraken met je collega ondernemers over de acties die je komende maand op gaat pakken.

Op een mooie locatie 10 x per jaar in groepen van maximaal 6 ondernemers een middag werken aan je persoonlijke ontwikkeling en je doelstellingen. Na hard werken eten we gezamenlijk een mooie maaltijd en iedereen gaat vol enthousiasme en ideeën weer aan de slag met zijn eigen plannen.

De kosten voor deze activiteit zijn € 995,- per persoon per jaar, exclusief btw.

    Inschrijven voor een van de Mastermind groepen kan voor onderstaand forumlier in te vullen. Ik neem dan snel contact met je op.