Regelmatig worden er workshops en trainingen georganiseerd. Je kunt je inschrijven voor een van de activiteiten en zodra een groep volgeboekt is wordt een datum geprikt. Wel zo makkelijk.

Introductieworkshop Persoonlijke Ondernemerschap

Een ontbijtsessie van 8.00 tot 10.00 uur waar je kunt ontdekken wat persoonlijke ontwikkeling voor jou en je onderneming kan betekenen. In kleine groepen, op een sfeervolle locatie, geef ik inzicht in gangbare theorieën en hoe je hier direct mee aan de slag kunt. Samen met andere ondernemers, onder het genot van een heerlijk vers ontbijt ben je in twee uur helemaal bijgepraat over de mogelijkheden en kun je direct aan de slag.

De kosten voor deze activiteit zijn € 55,- per persoon exclusief btw.

Workshop Ondernemen vanuit je sterke punten. 

In deze workshop  ga je aan de slag om jouw unieke sterktes te ontdekken om ze vervolgens te gaan beschrijven zodat je ze bewuster in kunt zetten. Dit doen we aan de hand van een aantal huiswerk opdrachten waaronder het invullen van het Clifton Strengthsfinder  assessment. Vervolgens ga je onderzoeken hoe je jouw unieke sterke punten verder kunt ontwikkelen. En als laatste ga je bepalen hoe je jouw sterke punten vaker in kunt zetten zodat je betere resultaten haalt met meer voldoening.

Concrete resultaten van de workshop:

 • Inleiding in de theorie van het werken aan je sterktes in plaats van repareren van je zwaktes.
 • Je hebt inzicht in jouw unieke talenten en sterke punten.
 • Je kunt ze aan anderen uitleggen en bewuster inzetten.
 • Je bent in staat om doelbewust te werken aan het verder ontwikkelen van je sterke punten.
 • Doelen makkelijker behalen met meer voldoening.

De kosten voor deze activiteit zijn € 95,- per persoon exclusief btw.

De workshop is gebaseerd op de Sterke punten aanpak van Marcus Buckingham. Zijn boek Ontdek je sterke punten is volgens Sheryl Sandberg (COO van Facebook) het beste business boek dat ze in jaren heeft gelezen.

Persoonlijk Ondernemersplan 

Een tweedaagse training waarin we een persoonlijk ondernemersplan gaan uitwerken. Het Persoonlijk Ondernemersplan is een aanvulling op je bestaande ondernemingsplan. Het accent ligt helemaal op jou als ondernemer, je persoonlijke kwaliteiten en hoe jij optimaal kunt presenteren. Door de link te leggen tussen de doelstellingen van je onderneming en je persoonlijke kwaliteiten kun je niet alleen bepalen welke werkzaamheden je zelf wilt uitvoeren of juist uitbesteden. Optimaal gebruik maken van je persoonlijke kwaliteiten zorgt voor meer plezier, voldoening en uiteindelijk voor betere resultaten.

Onderwerpen van je persoonlijk ondernemersplan zijn:

 • Ontdekken van je persoonlijke waarden. Wat drijft je om je ondernemer te zijn.
 • Inzicht krijgen in je persoonlijke sterke punten en hoe je deze vaker in kunt zetten (inclusief het Clifton Strengthsfinder  assessment).
 • Uitwerken van je doelstellingen, het benoemen van concrete subdoelen en jou rol.
 • Omgaan met tegenslagen.
 • Betrekken van vrienden, familie en collega’s bij je plannen.
 • Verbinding met je zakelijke doelstellingen vaststellen.

De kosten voor deze activiteit zijn € 695,- per persoon exclusief btw.

  Ja ik wil me graag inschrijven voor deze workshop.